Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою? до 20%:

Транспортування:

Внутрішній захист:

Зовнішній захист:

Зв'язатися з нами

В рамках акції діє спеціальна ціна на обмежений перелік товарів

Спеціальні пропозиції:

RENAULT LOGAN

RENAULT SANDERO / SANDERO STEPWAY

RENAULT SANDERO

RENAULT SANDERO STEPWAY

Замовити аксесуари

1. Під вигодою мається на увазі знижки до 20% від рекомендованої роздрібної ціни на аксесуари певних товарних груп із наступного переліку: багажники на дах автомобіля, багажники для транспортування велосипедів, багажні бокси, фаркопи, дуги багажника, тонувальна плівка, підніжки, килимки гумові, килимки текстильні, захисні накладки, підкрилки, бризковики, дефлектори, для автомобілів Renault/Dacia. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Зазначений розмір знижки та акційна вартість аксесуарів є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах.

2. Зазначені спеціальні ціни є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах.

Про встановлені дилерами знижки та акційну ціну аксесуарів дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Кількість акційних запчастин обмежена.

Пропозиція діє з 17.07.2023 до 11.09.2023р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).

Источник: Renault
25.07.2023
#renault