За телефон Samsung у стилі Tesla Cybertruck простять 9490 доларів

Компанія Caviar представила чергову розкішну переробку смартфона. Це Samsung S24 Ultra, якому зрадили риси електричного пікапа Tesla Cybertruck.

Що за матеріал використали цього разу, не уточнюється, але за телефон у новому корпусі охочим доведеться викласти від $8770 да версію на 256 Гб до $9490 за топову з обємом пам'яті 1 Тб.

Для порівняння, вартість звичайного S24 Ultra стартує зі 1500 тисяч доларів, а за терабайтну версію S24 Ultra продавці просять 1900 доларів. Це дорожче, ніж аналогічні іміджеві продукти від Apple.

Кутастий Samsung - частина колекції під назвою Future, орієнтованої на власників пікапів Tesla та окулярів Apple Vision Pro. Смартфон повторює «чіткі лінії, чистий метал, геометричний корпус і колір фар Cybertruck», зазначає прес-служба Caviar.

Корпус кастомного S24 імітує вид на електропікап зверху - його дах, форму капота, кришку вантажного відсіку і червоний колір ліхтаря.

Це не перший витвір Caviar, присвячений Cybertruck. Ще в 2020 році на хайпі від прем'єри пікапа компанія випустила iPhone 11 Pro з оригінальним корпусом з титану. Тоді ціна також вражала. А сам телефон був зі шматочком космічного корабля на задній кришці.

Источник: 24tv.ua
Фото: Caviar
17.03.2024
#технології