Японці зробили цікавий тюнінг для Tesla Model 3

Японське тюнінг-ательє Liberty Walk, яке відоме комплектами унікального кузовного тюнінгу для серійних автомобілів, представила комплект покращень для Tesla Model 3.

Як повідомляє Autoevolution, раніше компанія зосереджувалась на тюнінгу виключно автомобілів з ДВЗ, тому Model 3 також стала першим електромобілем, який пройшов модифікацію у японських майстрів.

Боді-кіт містить агресивний передній сплітер і заднє антикрило ducktail (у формі «качиного хвоста») на багажнику. На кузові є бічні дифузори та величезні розширення арок, які надають Model 3 кремезного вигляду.

Усі елементи вироблені з армованого волокном пластику та доступні до замовлення. Вартість комплекту модифікацій 7920 доларів, проте покупці, які оберуть обвіс без широких крил і дифузора, заплатять $6270.

Також до замовлення доступні окремі елементи. Наприклад, передній половинний спліттер коштує 1980 доларів США, тоді як задній дифузор можна придбати за 1650 доларів США. Однак, замовити розширювачі крил окремо неможливо - вони доступні лише в разі замовлення усього комплекту.

Источник: 24tv.ua
Фото: Liberty Walk
14.08.2024
#tesla#тюнінг