Японські тюнери перевтілили зовнішність Aston Martin DBX

Відома японська тюнінгова компанія Wald International представила своє бачення першого в історії марки Aston Martin спортивного кросовера. Модель DBX отримала стильний аеродинамічний обвіс, який зробив вигляд «британця» більш виразним.

Обвіс від Wald International отримав позначення Black Bison. Новинка не виглядає епатажно, як, наприклад, варіант від Mansory, але дасть змогу власнику кросовера виділитися на тлі аналогів.

Спереду з'явився спліттер і додаткові розширювачі бампера. З боків встановили спідниці, а ззаду з'явився виразний глянцевий чорний дифузор, а також додаткові аеродинамічні елементи на бампері.

Всі деталі комплекту виконані з пластику ABS і можуть бути доповнені більшими дисками, як зображені на ілюстраціях 24-дюймові «катки» від Wald International.

Aston Martin DBX Black Bison Edition не вирізняється нічим, крім зовнішнього тюнінгу, причому, комплект підходить тільки на DBX і не може бути використаний на версії DBX707. Автомобіль оснащено V8 потужністю 405 кВт/550 к.с.

Повний комплект для зовнішнього тюнінгу обійдеться в 2,31 млн ієн ($15922), крім того власникам спорткара пропонується можливість придбати окремі деталі обвісу. Так, спліттер обійдеться в $6824, бічні спідниці потягнуть на $4549, а дифузор - $5684. Опціонні 24-дюймові диски залежно від моделі обійдуться в $2408-2560 без урахування гуми.

Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
07.08.2024
#aston martin#тюнінг