Європейський конкурс Autobest назвав фіналістів та переможців у номінаціях

Журі зроблять свої остаточні оцінки та проголосують протягом наступних тижнів, а переможець 22-го видання AUTOBEST буде оголошений у середині грудня. В финал попали автомобили: Dacia Jogger, Honda Civic, Opel Astra, Peugeot 308, Renault Austral и Toyota Aygo X.

Окрім фіналістів, журі визначилось з додатковими номінаціями:

Члени журі AUTOBEST представляють 31+1 європейську країну (Росія відсторонена), що робить його найбільшим незалежним автомобільним журі в Європі та світі за кількістю представлених країн. Україна входить до складу з 2003 року.

22-га церемонія нагородження AUTOBEST Awards відбудеться в Роттердамі, Нідерланди, у 2023 році, дата буде оголошена додатково.

Організація AUTOBEST була створена в 2001 році з революційною концепцією пошуку «найкращої автопокупки», доступної на європейському ринку. Щоб автомобіль став переможцем AUTOBEST, він повинен представляти найкращу пропозицію для більшості європейських клієнтів. Ціна, сервісна мережа, дистрибуція запасних частин і універсальність є найважливішими критеріями в процесі голосування. AUTOBEST використовує прозору систему голосування зі складною матрицею з 13 критеріїв для визначення переможця.

Источник: 24tv.ua
09.11.2022
#рейтинги