Volkswagen презентував недорогий «спортивний» кросовер Nivus

Компактний купе-кросовер Volkswagen Nivus пройшов модернізацію. Оновлену модель презентували в Бразилії (на деяких ринках вона продається під назвою Taigo). Її подробиці розкрили на бразильському сайті Volkswagen.

Новий Volkswagen Nivus впізнається, передусім, за зміненою передньою частиною. Його фари та радіаторна решітка стали вужчими, а повітрозабірник у бампері, навпаки, збільшили у розмірах. Ззаду освіжили ліхтарі.

Також з'явилася спортивна версія GTS зі зміненою решіткою радіатора, 18-дюймовими дисками та матричною оптикою.

Салон Volkswagen Nivus 2025 зазнав менших змін. Встановлено сучаснішу мультимедійну систему, а на передній панелі та у дверях з'явився новий декор.

Базова комплектація Volkswagen Nivus на бразильському ринку (вона коштує в еквіваленті $24 500) включає цифровий щиток приладів, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камеру та бездротову зарядку для смартфонів. Топовий варіант додає датчики світла та дощу.

Як відомо, купе-кросовер Volkswagen Nivus збудовано на платформі моделі Polo. Стандартна модель доступна з 1,0-літровими бензиновими турбомоторами на 95 та 110 к.с., а в GTS встановлено 1,5-літрову 150-сильну турбочетвірку. Залежно від версії, пропонують механічну, автоматичну або роботизовану КПП.

Источник: Фокус
Фото: Volkswagen
15.10.2024
#volkswagen