Volkswagen презентував бюджетний варіант хетчбека Polo

У європейській лінійці популярного хетчбека Volkswagen Polo з'явилася нова версія. Модель із приставкою Match у назві є найдешевшою в сімействі.

Незважаючи на більш бюджетний цінник новинка отримала в оснащення світлодіодні фари і задні ліхтарі, 15-дюймові колісні диски, дзеркала з електроприводом і функцією підігріву, датчик світла.

В оснащення салону увійшла мультимедійна система з сенсорним екраном, мультикермо, клімат-контроль, USB, Bluetooth, цифрове радіо, круїз-контроль і список систем допомоги водієві. Є фронтальні та бічні подушки безпеки.

Volkswagen Polo Match поставлятиметься з 1,0-літровим трициліндровим бензиновим бензиновим двигуном TSI потужністю 95 к.с. і 175 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з п'ятиступінчастою «механікою» і системою переднього приводу. Розгін з місця до «сотні» становить 10,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 187 км/год.

Ця версія хетчбека економічна та екологічна. Витрата палива становить 5,2 літра на 100 км, а викиди СО2 - 118 г/км. Вартість новинки починається від 23 тисяч євро.

Источник: Авто Центр
Фото: Motor.es
17.09.2024
#volkswagen