Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею

Ferrari F430 є одним із найкращих середньомоторних суперкарів V8 від італійської марки. Однак після інциденту, який стався в американському Теннессі, на один екземпляр цієї моделі стало менше.

Під час заправки на станції Citgo суперкар охопило полум'я. Займання сталося настільки швидко, що ні власник, ні співробітники АЗС не змогли зрозуміти, що саме стало причиною пожежі. Пожежники досить швидко прибули на місце і встигли загасити вогонь, поки він не охопив Ferrari F430 повністю. Але все одно авто сильно постраждало.

Полум'я охопило корму суперкара і швидко поширилося на салон. Судячи з фото, від них залишилася тільки гора розплавленого пластику і обвугленого металу. Вціліли тільки капот, фари, бампер, а ще передні крила і колеса. Це, звісно, не втішно для власника цього Ferrari, але він зможе хоча б залишити собі як сувенір якусь частину від улюбленого суперкара.

У поліції зазначили, що причину пожежі поки що не встановлено. Розглядається одразу кілька версій, від помилки користувача, до несправності автомобіля або бензонасоса.

Источник: Авто Центр
Фото: Signal Mountain Fire Department
19.10.2024
#ferrari#дтп