Відкриття нового складу запасних частин: швидке реагування та ефективна підтримка

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Компанія Chery офіційно відкрила свій склад запчастин на Близькому Сході, пропонуючи більш зручну та ефективну післяпродажну підтримку споживачам у регіоні та прилеглих районах. Цей новий завод підкреслює впевненість Chery у потенціалі зростання автомобільного ринку Близького Сходу та означає прагнення покращити постачання запчастин у регіоні.

Склад запасних частин Chery стратегічно розташований поблизу порту Джебель-Алі та міжнародного аеропорту Аль-Мактум, лише за 15 хвилин їзди до них. Стратегічне розташування нового складу підвищує ефективність логістики та розширює охоплення послугами на Близькому Сході, у Центральній Африці, Західній Африці та Північній Африці. Таке стратегічне позиціонування суттєво підвищує реакцію Chery на ринку та рівень обслуговування в цих регіонах.

З моменту відкриття склад швидко обробив першу партію замовлень із Саудівської Аравії, відзначивши значний прогрес у ефективності регіональної логістики та якості обслуговування. Післяпродажне обслуговування Chery вже давно зосереджено на постачанні автозапчастин і індивідуальних сервісних рішень на глобальних ринках, щоб задовольнити різноманітні потреби своїх клієнтів. Тепер Chery може гнучко керувати товарними запасами в режимі реального часу відповідно до ринкового попиту, забезпечуючи швидшу доставку та високу якість обслуговування. Це дозволяє Chery пропонувати своїм клієнтам більш надійну підтримку та чудові професійні рішення.

Склад оснащений передовою інфраструктурою логістики, включаючи 22 стелажі з високими ярусами та 8000 квадратних метрів стелажів на горищах, що забезпечує 25 000 місць для зберігання. На даний момент він зберігає оригінальні запчастини Chery на суму 44 мільйони юанів, охоплює 22 000 різновидів продукції та обробляє чотири контейнери щодня для задоволення різноманітних потреб у ремонті транспортних засобів.

Щоб забезпечити точне управління запасами та ефективність роботи, на складі працюють 33 досвідчених співробітника та є 14 транспортних доків. Удосконалені системи логістики та оптимізоване розташування складів помітно підвищили ефективність доставки та скоротили час доставки, пропонуючи клієнтам швидше та зручніше обслуговування.

Відкриття складу відображає постійні зусилля Chery з вивчення нових можливостей і покращення глобального ланцюжка поставок. Дивлячись вперед, Chery залишається відданою своїй філософії «клієнт насамперед», постійно прагнучи до досконалості, щоб надавати високоякісні продукти та послуги споживачам у всьому світі.

Источник: Chery
26.10.2024
#chery