В Україні продають ексклюзивний мінівен Toyota Alphard

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Автосалон Next Car, який торгують екзотичними машинами, виставив на продаж розкішний 6-ти місний мінівен Toyota Alphard. Машина була привезена новою (без пробігу, 2021 року випуску), ексклюзивно з Китаю. Її ціна – 3 085 318 грн ($115 555).

Toyota Alphard офіційно в Україні не продається, головними ринками для нього є країни Азії. Мінівен випускається з 2002 року, і наразі на конвеєрі (з 2015-го) знаходиться вже третє покоління моделі.

Зовні автомобіль звертає на себе увагу хромованою масивною решіткою радіатора, але всередині розкоші ще більше. Екземпляр, що виставлено на продаж, представлений в топовій комплектації Executive lounge, а це означає, що покупець отримує повністю шкіряний салон, електрорегулювання, підігрів та вентиляцію всіх крісел, «капітанські» крісла другого ряду з упорами для ніг та індивідуальним столиком, 9-дюймову плазму для задніх пасажирів, преміальну акустику JBL з 17 динаміками, посилену шумоізоляцію, повністю світлодіодну передню оптику, «зимовий пакет» (крім крісел, є обігрів дзеркал, керма, лобового скла, склоочисників), ін. Безпека у машини теж на пристойному рівні: в списку електронних асистентів, є, наприклад, контроль мертвих зон та асистент при виїзді із парковки заднім ходом.

Габарити Toyota Alphard становлять - 4915 х 1850 х 1 895 мм.

Мінівен випускається з двома двигунами - 2.5 і 3.5; в нашому випадку під капотом встановлено старший мотор, його потужність становить 310 к.с. і 370 Нм. Працює агрегат в парі із 8-ступіневою АКПП виробництва Aisin.

В цілому, Toyota Alphard – це еталон преміуму в світі мікроавтобусів/венів (і гідний суперник популярному Volkswagen Multivan, а також Mercedes-Benz V-Class).

За більш детальною інформацією звертайтеся в автосалон Next Car за номером 044 227 05 77. Також Ви можете відвідати наш салон за адресою м. Київ, вул. Здолбунівська, будинок 3, корпус 2.

Источник: NEXT CAR
10.09.2021
#toyota#авторинок