Унікальний CITROEN JUMPER для аварійних служб: поєднання перевіреного шасі та спеціального обладнання

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Бренд CITROEN знову демонструє гнучкість для клієнтів. Підтвердженням є створення нового унікального автомобіля, що поєднує шасі-основу CITROЁN Jumper та індивідуально виконану спеціальну надбудову.

CITROEN Jumper - надійна та міцна основа для будь-яких проєктів

Автомобіль CITROEN Jumper вже чудово себе зарекомендував у світі та Україні - завдяки власній міцності та витривалості конструкції: надміцні сорти сталі для кабіни та шасі, ресорна задня підвіска з високою вантажопідйомністю, надійний та перевірений часом двигун. Адже під капотом CITROEN Jumper встановлено турбодизель 2.2 BlueHDi, що пропонує високу потужність 165 к.с. та крутний момент 370 Нм й водночас вирізняється гарною паливною економічністю. Останнього вдається досягти також і завдяки традиційній 6-ступеневій механічній трансмісії, що має розширений діапазон передавальних чисел: «силові» низькі перші передачі для початку руху навіть навантаженого автомобіля та «економічні» високі передачі для ощадливості під час руху з високою швидкістю. Познайомтесь ближче з автомобілем - у фірмовому шоу-румі моделі на офіційному сайті Бренду CITROEN в Україні.

Приклад поєднання CITROEN Jumper та ТЕХКОМПЛЕКТ: створення унікального автомобілю для аварійно-рятувальних служб

Бренд CITROEN в Україні пропонує широкі можливості переобладнання та створення унікальних автомобілів на основі CITROEN Jumper або інших моделей: автомобілі-рефрижератори, комерційні ізотермічні фургони, автомобілі швидкої медичної допомоги та інші. Одним з найкращих прикладів може бути автомобіль для аварійно-рятувальних служб, створений у партнерстві з компанією ТЕХКОМПЛЕКТ.

Основою слугує автомобіль CITROEN Jumper «шасі-кабіна» з подвійною дворядною кабіною та посадковою формулою «6+1»: тобто, водій та шість пасажирів - три людини розміщується попереду, чотири людини сідають позаду. Таким чином, автомобіль може перевозити одразу сім людей, це цілком дієздатна бригада робітників для виконання рятувально-аварійних операцій. Проте окрім людей, також потрібно й обладнання. Тому автомобіль CITROEN Jumper з переобладнанням ТЕХКОМПЛЕКТ отримав індивідуально виконаний кузов, що має сталевий каркас та зовнішню обшивку з пластику, армованого скловолокном. Всередині покриття виконано з алюмокомпозитної панелі, передбачено відсіки з полицями для перевезення інструменту та власний дизельний електрогенератор. Також облаштовані ніші для розміщення балонів з киснем, газом-бутаном, тощо. Завдяки цьому, на основі CITROEN Jumper силами спеціалістів компанії ТЕХКОМПЛЕКТ вдалось створити справжню майстерню, що допоможе під час виконання будь-яких аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, автомобіль CITROEN Jumper пропонує широкий вибір різноманітний версій, де обов’язково знайдеться варіант під різноманітні запити клієнтів. Традиційний фургон CITROEN Jumper у кількох варіантах по довжині та висоті кузова - для перевезення різноманітних товарів та вантажів, для захисту їх від негоди та злодіїв. Вантажопасажирський фургон CITROEN Jumper - максимально універсальний автомобіль, що поєднує комфорт пасажирського салону з великим відокремленим корисним простором для вантажів. Автомобілі CITROЁN Jumper з бортовими платформами та одиночною або подвійною кабіною дозволяють перевозити людей та негабаритні вантажі. Нарешті, автомобіль CITROEN Jumper у виконанні «шасі-кабіна» дає можливість створення власної індивідуальної надбудови під будь-які специфічні запити. Дізнайтесь більше про різноманітні варіанти автомобіля - під час «онлайн» консультації від представників Бренду CITROEN

Окрім автомобілю CITROEN Jumper у різноманітних модифікація, звісно Бренд CITROEN пропонує й інші моделі: легкові та комерційні, седани та кросовери, мінівени та фургони. Причому багато автомобілів CITROEN вже знаходяться на складах в Україні, тому їх можна придбати у максимально стислі терміни - то ж обирайте автомобіль CITROEN собі до смаку завдяки функції «онлайн» складу. І не турбуйтесь про фінансування для вашого задуму, оскільки Бренд CITROEN пропонує фірмове фінансування, що дуже просте та вигідне для клієнта - переконатись у цьому можна самостійно за допомогою функції «онлайн» розрахунку кредиту на автомобіль. Тож обирайте та купуйте свій бажаний новий автомобіль CITROEN просто зараз!

Источник: CITROEN
19.05.2023
#citroen