У Приват24 знов почав працювати сервіс перевірки штрафів

У Приват24 знову з'явилася можливість перевірити наявність штрафів за порушення правил дорожнього руху, зафіксоване камерами автофіксації. Також тепер можна через цей сервіс знову сплатити штрафи за порушення ПДР, повідомила прес-служба Приватбанку.

Приватбанк скасував можливість перевірки та оплати штрафів за порушення ПДР, зафіксовані автоматично, у лютому 2022 року після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну російських окупаційних військ. Це було зроблено з метою безпеки.

Нині ситуація з безпекою в нашій країні стала значно кращою. Тому ПриватБанк відновив надання послуг українським водіям. У Приват24 тепер водії отримуватимуть повідомлення про порушення ПДР, зафіксоване камерами автофіксації. Оплата штрафу - в один клік.

Нагадаємо, раніше в мобільному додатку Дія також з'явилася можливість перевірки та оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Надання цієї послуги призупинили у лютому - також з метою безпеки. Тепер користувачі додатку Дія знову можуть перевірити та сплатити штраф за порушення ПДР, не допускаючи відкриття виконавчого провадження та блокування банківських рахунків.

Источник: Today.ua
05.10.2022
#технології