У покинутому гаражі знайдено раритетний масл-кар Oldsmobile 442

Oldsmobile - це американська марка, що належала корпорації General Motors. За 107-річну історію вона випустила 35,2 млн. автомобілів. Один із них нещодавно знайшли у США у покинутому гаражі.

Масл-кар Oldsmobile 442 Barn 1977 року випуску простояв у гаражі без належної уваги та обслуговування майже 30 років. Незважаючи на це, він перебуває у хорошому стані. На його кузові практично немає іржі, а хромовані деталі можна відновити банальним поліруванням. Кабіна також виглядає відносно цілою, але без перетяжки тут не обійтись.

Фахівці з Madden Madness відбуксували раритетний автомобіль у свою майстерню. Після оцінки його стану було ухвалено рішення відкласти реставрацію. Спочатку вони провели глибокий детейлінг Oldsmobile 442 і в черговий раз переконалися, що в їхніх руках виявився чудовий екземпляр моделі.

Після миття американський масл-кар припаркували на новому місці, де він чекатиме на свою зіркову годину. А точніше, чергу на реставрацію. У компанії зазначили, що як тільки завершать один із розпочатих проектів, одразу візьмуть у роботу цей культовий автомобіль.

Источник: Авто Центр
23.01.2023
#oldsmobile#ретро