Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition

Японська компанія Toyota представила оновлений кросовер Highlander, а також спеціальну версію, присвячену 25-річчю моделі. Ювілейна версія 25th Edition вирізняється багатою комплектацією, унікальними колісними дисками, оригінальним забарвленням і спеціальним «ювілейним» декором.

З нагоди 25-річчя Toyota Highlander було створено обмежену серію 25th Edition. Автомобіль отримав сріблясті декоративні елементи та символіку 25th Edition. Покупці можуть обирати між двома кольорами: насиченим темно-сірим Heavy Metal або білим. Окрім цього, модель оснащена унікальними 20-дюймовими легкосплавними дисками.

Інтер'єр також відрізняється брендуванням на порогах, підголівниках і лампах підсвічування. Використовується коричнева шкіра з перфорацією для оздоблення салону. 25th Edition базується на комплектації Limited Hybrid, яка включає стереосистему JBL, трьохзонний клімат-контроль і 12,3-дюймовий центральний дисплей.

Toyota планує випустити лише 2500 примірників Highlander 25th Edition для ринку США. Окрім ювілейної версії, стандартний Highlander також зазнав оновлень. Усі гібридні версії тепер постачатимуться з повним приводом як стандартом.

Темно-сірий відтінок Heavy Metal можна замовити для комплектацій XLE, Limited і Platinum. Гібридний Highlander отримав нову фірмову символіку, а спортивна версія XSE - 12,3-дюймову шкалу приладів з режимом Sport Mode.

Ціна базової версії Toyota Highlander LE FWD починається від $39 520. Оновлений Highlander надійде в продаж у листопаді цього року.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Toyota USA (@toyotausa)

Источник: Авто Центр
Фото: Toyota
18.09.2024
#toyota