Toyota показала електричні моделі майбутнього

Toyota опублікувала зображення прототипів нових електромобілів. Їх офіційно презентують 25 жовтня на автосалоні Japan Mobility Show в Токіо. Подробиці новинок розкрили на офіційному сайті японського автовиробника.

Toyota Land Cruiser Se

Як і обіцяли раніше, лінійка Toyota Land Cruiser у 2025 році буде розширена новою електричною моделлю. У авто атлетичний дизайн із високим капотом, розширеними крилами та вигнутою віконною лінією.

Характеристики поки що не розкривають, але відомо, що семимісний електромобіль Toyota Land Cruiser стане першою версією моделі з несучим кузовом. За розмірами він більший за бензинових побратимів і співмірний з Toyota Grand Highlander.

Габарити Toyota Land Cruiser Se:

Електропікап Toyota EPU

Нова Toyota EPU - електрична альтернатива Ford Maverick і Hyundai Santa Cruz. У пікапа також несучий кузов і стриманий дизайн.

У салоні встановлено кермо-штурвал і два дисплеї на передній панелі. Toyota EPU стане одним із найкомпактніших електропікапів на ринку.

Розміри Toyota EPU:

Toyota Space Mobility

На відміну від двох інших моделей, нова Toyota Space Mobility не стане серійною найближчим часом, але може з'явитися пізніше. Це прототип керованого місяцеходу, хоча баггі можна використовувати і на нашій планеті.

Двомісний електромобіль Toyota Space Mobility сягає 3460 мм завдовжки, 2175 мм завширшки та 1865 мм заввишки. У нього відкриті колеса і потужний каркас безпеки. У рух «баггі» приводять чотири електромотори. Місяцехід Toyota здатний долати 25-градусні підйоми і бар'єри заввишки до 50 см.

Крім того, в Токіо покажуть триколісний складний електроскутер Toyota, електричний інвалідний візок, а також систему ручного керування авто без педалей.

Источник: Фокус
22.10.2023
#toyota#концепт#тизер#електромобілі