Суперкари Lamborghini тестуватимуть звичайні водії

Lamborghini запроваджує трирівневу систему випробувань автомобілів. Про це стало відомо під час заходу Lamborghini Day, який відбувся минулими вихідними у Великій Британії.

Для визначення часу кола використовуватимуть тест-пілотів, інженерів та звичайних середньостатистичних водіїв. Як кажуть у компанії, це дозволить удосконалити налаштування шасі та запропонувати однакове задоволення від їзди всім, незалежно від рівня підготовки.

Як розповів в інтерв'ю Carscoops головний технічний директор Lamborghini Рувен Мор, компанія переглянула підхід до проєктування автомобілів. Якщо раніше основний акцент робився на професіоналів, то зараз враховуватимуть потреби звичайних водіїв.

Для деяких із них існуюча лінійка компанії недоступна й не через вартість. Річ у тому, що суперкари бренду створені для професіоналів із надлюдськими навичками водіння. Щоб відчути реальні можливості автомобіля необхідно діяти дуже швидко та впевнено. Для звичайних водіїв, навіть зі стажем, це проблема.

Зі слів Мора, він згоден втратити трохи часу на колі заради того, щоб принести їм задоволення. Хоча це означає зменшення можливості похвалитися результатами десь на Нюрбургрингу.

Источник: Авто Центр
13.05.2024
#lamborghini