Subaru WRX отримав «найбільш довгоочікуване» оновлення в історії

Subaru вирішила осучаснити свою легендарну модель WRX, випустивши версію 2025 року з першою в історії моделі цифровою панеллю приладів. Водіям пропонується вибір між трьома основними стилями дисплею: класичний спідометр і тахометр, карта на весь екран та дисплей безпеки.

Однак, шанувальники WRX запропонували ідею додати ретро-стилі панелі приладів, натхненні класичними поколіннями WRX, такими як Bug Eye, Hawk Eye та навіть культова 22B.

Представник Subaru заявив, що таке оновлення може бути легко реалізоване через програмне оновлення. Це дозволило б власникам автомобіля персоналізувати свої прилади, додаючи елементи дизайну з попередніх моделей. Така функція могла б стати або безкоштовним оновленням, або доступною за невелику додаткову плату.

Цей крок Subaru міг би нагадувати стратегію Ford, яка вже пропонує історичні стилі цифрових приладів для моделі Mustang. Така можливість зробила б керування WRX ще більш особистим і унікальним для власників, підвищуючи привабливість нової цифрової панелі як одного з найцікавіших нововведень в історії моделі.

Источник: SPEEDME
Фото: Subaru
20.10.2024
#subaru