Створено перший у світі поліцейський автомобіль на базі Tesla Cybertruck

Компанія UP.FIT, яка спеціалізується на модернізації автомобілів Tesla, та її підрозділ Unplugged Performance створили автомобіль для використання силовиками - від поліції та пожежної служби до військових і тактичних служб реагування.

Експерти вже назвали патрульний автомобіль UP.FIT Tesla Cybertruck автомобілем спецслужб наступного покоління.

Поєднання екзоскелета з нержавіючої сталі, спортивних характеристик на дорозі та найсучасніших технологій безпеки виявилося привабливим для операторів автопарків не тільки в США, але й у всьому світі.

Today, our @upfittesla division officially launches the world’s first Cybertruck Police vehicle ready to deploy to law enforcement agencies from here to Mars.

Опубліковано Unplugged Performance П?ятниця, 7 червня 2024?р.

«Патрульний автомобіль наступного покоління UP.FIT Cybertruck - це значний інженерний стрибок у майбутнє, і ми раді запропонувати правоохоронним органам майбутнє поліції. Ми були в захваті від прямого зворотного зв'язку від відділів поліції, які брали участь у нашій розробці Cybertruck, і ми з нетерпінням чекаємо на розгортання цих повністю оснащених транспортних засобів UP.FIT для правоохоронних органів по всій країні цього року», - сказав генеральний директор Unplugged Performance Бен Шаффер.

Автомобіль оснащений набором сигнальних лампочок, сирен, систем озвучення, а також оновлених радіо та комп'ютерних систем завдяки спеціалізованим системам електропроводки та власним інтеграціям.

Cybertruck можна налаштувати для тактичних, військових або пошуково-рятувальних місій за допомогою доступних перегородок для затриманих, сховищ для зброї та спеціальних інструментів. Автомобіль оснащений спеціалізованими кованими колесами та шинами UP.FIT, гальмівними системами та додатковими оновленнями для екстремального використання на бездоріжжі, а також підключенням до Інтернету через Starlink.

Источник: 24tv.ua
10.06.2024
#tesla#поліція