Сотні новеньких електрокарів Tesla залишили просто в полі

У містечку Тампа (штат Флорида, США) біля місцевого сервісного центру Tesla припарковані сотні нових Model 3. Стоять вони не на спеціальному заасфальтованому майданчику, а просто в полі, оточені травою.

Імпровізовану стоянку з Tesla Model 3, яка виглядає занедбаною, показали на фото. Основна маса - це нові версії популярного електромобіля. Але ближче до заднього краю майданчика можна побачити зразки Model 3 до рестайлінгу і ще кілька Model Y. Судячи з VIN-кодів, ці авто зійшли з конвеєра в період з квітня по травень 2024 року.

Does anyone know what this is? Hundreds of Model 3’s in an overgrown lot.
byu/LSDBunnos inTeslaModel3

Користувач Reddit, який опублікував серію фото цього «цвинтаря авто», зазначив, що у більшості електромобілів Tesla нестандартні колісні диски і салони змішаних відтінків. Також він додав, що серед інших версій є і Performance.

Невідомо, скільки часу електрокари простояли в полі і скільки їм ще доведеться тут перебувати. У коментарях до посту автомобілісти почали вказувати, що такий простій не залишиться непоміченим, оскільки у Флориді дуже палюче сонце, а в полях живе величезна кількість гризунів, які можуть потрапити в багажні відсіки або навіть салон, завдавши непоправної шкоди.

Источник: Авто Центр
Фото: Reddit / TeslaModel3
15.08.2024
#tesla