Socar - гарантія якісного палива і бездоганно сервісу

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Socar - це міжнародна Азербайджанська компанія, яка відмінно зарекомендувала себе не тільки в Україні, але і в інших країнах.

На сьогоднішній день Socar - це міжнародний бренд, мережа автозаправних станцій, які виділяються не тільки доступними цінами і високою якістю палива, але і особливою атмосферою, унікальним сервісом. Уточнити адреси АЗС можна на офіційному сайті https://socar.ua/, де також для перегляду доступна мапа автозаправних станцій.

Socar в Україні

Компанія почала свою діяльність в 2008 році. З тих пір автозаправні комплекси користуються величезним попитом і завоювали безліч позитивних відгуків. Державна нафтова компанія Азербайджанської Республіки має потужну інфраструктуру в Україні. Завдяки власним модернізованим нафтобазам, обладнанню та бензовозам, забезпечується надійне зберігання і транспортування нафтопродуктів.

Автозаправні станції Socar привертають до себе увагу з першого погляду. Це надсучасні комплекси, в яких зосереджений не тільки спектр послуг по заправці, а й продумана кожна дрібниця. Завдяки цьому мандрівники завжди зможуть:

І це лише невеликий перелік тих послуг, які надаються на автозаправних станціях компанії Socar.

Чому варто вибрати Socar Energy Ukraine?

Socar - це не просто АЗС. Це в першу чергу, комплекс, який включає в себе величезний спектр послуг. Компанія приділяє величезну увагу не тільки якості представленого палива, але зручності користування АЗС. Тут передбачена кожна дрібниця, яка може знадобитися в дорозі.

Крім цього, до переваг компанії Socar варто віднести:

Источник: Socar
29.01.2020
#бензин