Skoda оприлюднила тизер та подробиці нового Elroq

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Skoda Auto пропонує попередній перегляд абсолютно нового Elroq, публікуючи відео-тизер, який висвітлює ключові деталі екстер'єру компактного позашляховика. 

Тизер демонструє новий Tech-Deck Face від Elroq, який має оновлені світлодіодні матричні фари та новий напис на капоті. Нова мова дизайну Modern Solid поєднує в собі надійність, функціональність і автентичність, створюючи відчуття безпеки та міцності. Повністю електричний Elroq є ідеальним компаньйоном як для пригод на природі, так і для міської їзди завдяки своїй компактній формі та особливо малому радіусу повороту.

Світова прем'єра Elroq відбудеться в Празі 1 жовтня о 19:30 за центральноєвропейським часом (о 20:30 по Києву), транслюватиметься в прямому ефірі на каналах Skoda в Instagram і TikTok.

На заході буде представлений спеціальний медіа-куб, розташований у центрі чеської столиці, де публіка зможе вперше побачити автомобіль на власні очі. Запис прем'єри буде доступний англійською та чеською мовами на Skoda Storyboard та Youtube каналі. Повний преспакет буде опублікований у розділі Media Room на Skoda Storyboard.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ?koda Auto Official (@skodagram)

Источник: Skoda Auto
25.09.2024
#skoda#тизер