Skoda готує «заряджену» версію кросовера Karoq

Компактний кросовер Skoda Karoq може отримати «заряджену» RS-версію. В об'єктиви фотошпигунів потрапив «тестовий мул», який натякає саме на це.

В основі прототипу для випробувань лежить актуальна версія Skoda Karoq, але навіть в комплектації Sportline немає здвоєних патрубків вихлопної системи (по парі з кожного боку), які можна побачити в автомобіля на фотографії. Крім цього, тестовий мул забезпечили 19-дюймовими легкосплавними дисками Machined R Sport, які є в лінійці Cupra Ateca, а за ними можна побачити спортивну гальмівну систему.

Очікується, що технологічно Skoda Karoq RS не стане для чеської марки дорогим проєктом, тому що у концерну є не тільки вже згаданий Cupra Ateca, але і Volkswagen T-Roc R. Усі вони створені на модульній платформі MQB-A1.

Якщо проєкту дійсно дадуть «зелене світло», під капотом цього повнопривідного кросовера, ймовірно, буде встановлено 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун TSI. Його віддача може становити 300 к.с., а максимальний крутний момент - 400 Нм. У пару цьому двигуну, швидше за все, запропонують 7-ступеневу роботизовану коробку передач DSG.

Втім, поки що жодних офіційних підтверджень щодо того, що Skoda справді працює над «зарядженою» версією Karoq, немає.

Источник: АвтоСвіт
Фото: Motor.es
07.08.2024
#шпигунські фото