Серію із десяти Bentley Bentayga присвятили Бельгії

Серію з десяти машин адресували клієнтам з Бельгії, а відрізняються вони лише особливим зовнішнім декором і оздобленням салону. Наприклад, на сидіннях кросоверів вишиті логотипи міжнародного турніру з конкуру Stephex Masters, а як основний колір інтер'єру використаний відтінок під назвою «палений дуб».

У 2020 році Bentley та ательє Mulliner випустили спеціальну версію кабріолету Continental GTС, присвячену кінним видам спорту. Двохдверка Equestrian Edition вийшла в одному екземплярі і отримала оздоблення салону британським твідом. Тепер представлена ціла «кінна колекція» - це десять Bentayga V8 для Бельгії, що оспівують популярний у країні конкур.

Всі кросовери Bentayga Equestrian Collection будуть оснащені 550-сильною «бітурбовісімкою» 4.0 і пофарбовані в коричневий відтінок Spectre. Зовнішні елементи декору машин ретельно підібрані фахівцями Mulliner, у тому числі 22-дюймові колеса з десятьма спицями, елементи обважування з вуглепластику та спортивний випуск.

Салон є поєднанням шкіри кольору Burnt Oak («паленого дуба») з «мандариновим» простроченням. На спинках крісел із традиційним для Bentley ромбоподібним візерунком вишиті логотипи міжнародного турніру з конкуру Stephex Masters - вони ж присутні на задніх стійках даху та подушках.

Образ доповнюють вставки з твіду в дверях і напис «Belgian Equestrian Collection», розміщений на передній панелі перед пасажиром.

Всього Bentley та ательє Mulliner випустить десять екземплярів Bentayga Equestrian Collection. Прем'єра спецверсії відбудеться на турнірі Stephex Masters наприкінці серпня. Замовити машини можна буде через офіційних ретейлерів в Антверпені, Брюсселі та Кнокке-Хейсті, але ціна, як завжди, не називається.

Источник: Mulliner
04.07.2022
#bentley#тюнінг