Салон нової Lada Vesta розкрили на патентних зображеннях

АвтоВАЗ запатентував відразу три варіанти салону Lada Vesta NG, які відрізняються декором та рівнем оснащення, та призначені для різних комплектацій. Так, оновлена Vesta у найпростішій версії не отримає ні аудіо-, ні мультимедійної системи. У середній комплектації передбачений звичайний горизонтальний екран, інтегрований в передню панель. У «топі» моделі покладено вертикально орієнтований планшет. Серед інших відмінностей варіанти оздоблення.

На патентних зображеннях, опублікованих у відкритій базі Роспатенту, можна помітити, що у всіх варіантах виконання передня панель має горизонтальну архітектуру та вертикальні центральні дефлектори вентиляції, а також декоративну планку сріблястого кольору. Відрізняється оздоблення передньої панелі, оббивка передніх крісел та заднього дивана. При цьому обрамлення дефлекторів та щитка приладів завжди однакове.

Також відомо, що в початкових комплектаціях Vesta NG будуть аналогові прилади, а «дорогим» виконанням покладена віртуальна панель приладів.

Оновлену Lada Vesta, або як її називають у самому АвтоВАЗі, Vesta New Generation (NG), представили 22 лютого, тоді ж оголосили про початок серійного виробництва моделі на заводі в Іжевську - новинку мали намір випускати паралельно з дореформеною Вестою. Проте практично одразу після презентації на підприємстві ввели режим простою, а випуск Vesta NG відклали на 2023 рік.

Від актуальної моделі Vesta з приставною NG відрізняється оновленим дизайном екстер'єру та інтер'єру, а також розширеним оснащенням (хоча дивлячись сьогоденні на справи заводу, то можливо і навпаки - спрощеним) - на таку Весту встановлюються світлодіодна оптика, цифрова панель приладів і згаданий планшет.

Источник: Мотор
23.07.2022
#ваз#тизер