RML Group показала своє бачення культової моделі Porsche 911

Британські майстри тюнінгових справ з компанії RML Group вирішили відзначити 40-річчя культової моделі Porsche і свій 40-річний ювілей ефектним проєктом спорткара на базі купе 911.

Творці новинки, що одержала позначення Р39, черпали натхнення у болідах чемпіонату світу з кільцевих гонок на витривалість і найзнаменитішої гонки чемпіонату - 24-годинного марафону в Ле-Мані. Автомобіль отримав агресивний обвіс, включно з новими бамперами, капотом із широкими повітропроводами, повітрозабірником на даху та великим антикрилом. Крім того, спорткар отримає суттєво розширені колісні арки.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений RML Group (@rmlgroup)

За даними виробника, окрім зовнішніх змін, P39 отримає модернізовану «начинку», яка дозволить суттєво покращити технічні характеристики Porsche 911 без шкоди для надійності. Тюнінг-пакет можна буде адаптувати під будь-яку з модифікацій цього сімейства 911.

RML Group була заснована в 1984 гонщиком Реєм Маллоком. Крім проєкту Р39 компанія підготувала до свого ювілею ще три цікаві новинки, які по одній на кожне десятиліття існування і представляють кожний із чотирьох напрямків діяльності компанії - Motorsport, Engineering, Power та Bespoke. Ці нові творіння RML включають рестомод SuperClassic Aston Martin V8 Vantage з карбоновим кузовом, високопродуктивний акумуляторний модуль VarEVolt і гоночний болід P40.

Источник: Авто Центр
Фото: RML Group
06.08.2024
#porsche#тюнінг