Rivian відмовляється від ряду функцій для нового R2

Коли на початку цього року був представлений Rivian R2, багато автолюбителів були схвильовані новою електричною моделлю. Ця машина обіцяла зберегти всі характерні риси та більшість можливостей R1, але у більш компактному та доступному форматі.

Однак, наближаючись до 2026 року, стало відомо, що Rivian R2, ймовірно, втратить деякі з цікавих функцій, які демонструвалися на прототипі кілька місяців тому.

Однією з останніх функцій, яка, за повідомленнями, буде виключена, є передні сидіння, що складаються у плоску поверхню. Це могло зробити салон ідеальним для кемпінгу або перевезення негабаритних предметів. Інформація надійшла від RivianTrackr, який посилається на коментар Брайана Гейса, головного інженера спеціальних проєктів Rivian.

За даними джерел, Rivian зіткнулася з труднощами у розробці механізму складання передніх сидінь таким чином, щоб він був сумісний із кермовим колесом і при цьому не збільшував собівартість автомобіля. Ймовірно, цей дизайн також не відповідав федеральним нормам безпеки.

Схоже, це не єдина функція, яка буде відсутня в R2. Раніше цього року Rivian оголосила, що компактний джип не отримає пневматичної підвіски. Це знизить витрати і дозволить автовиробнику досягти бажаної стартової ціни в 45 000 доларів.

Источник: SPEEDME
Фото: CarBuzz
17.08.2024
#rivian#електромобілі