Рідкісний Mercedes-Benz 6.0 AMG Hammer Coupe пустили з молотка

У США продали старе і непомітне на вигляд купе Mercedes-Benz W124 1988 року. Вартість автомобіля шокує - 661 800 доларів, тобто як чотири нові Mercedes G-Class. Подробиці авто розкрили на сайті MB Market.

Mercedes W124, звичайно, вже став культовою моделлю завдяки своїй надійності, але висока ціна обумовлена не цим. Справа в тому, що продали рідкісний Mercedes-Benz 6.0 AMG Hammer. Таких купе випустили лише 30.

Hammer - одна із ранніх моделей підрозділу AMG. Під його капотом ховається V8 із збільшеним до 6,0 л об'ємом та потужністю 385 к. с. З 4-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає менше ніж 5 с, а максимальна швидкість становить 305 км/год.

Звичайно ж, фахівці AMG доопрацювали підвіску та гальма. А ось зміни в дизайні - мінімальні: від стандартної моделі AMG Hammer відрізняється чорною решіткою радіатора, скромним обважуванням, 17-дюймовими дисками та заднім спойлером.

Салон Mercedes AMG Hammer і зовсім ідентичний стандартній моделі - замінені тільки прилади та кермо. Комплектація включає шкіряний салон клімат-контроль, круїз-контроль, електроприводи сидінь та кермової колонки.

Висока ціна Mercedes 124 обумовлена ще й ідеальним станом авто. Воно 15 років простояло в гаражі, його пробіг становить лише 31 тис. км.

Источник: Фокус
06.08.2022
#mercedes#аукціон