Рамний позашляховик Ford Bronco отримає утилітарну комплектацію

Ford поверне в гаму Bronco дешеву версію на штамповках. Видання The Drive з'ясувало, що для позашляховика 2025 модельного року передбачена початкова комплектація без алюмінієвих дисків. У поточній конфігурації такої збірки немає, хоча з 2021 по 2023 рік покупці могли не переплачувати за «зайвий» функціонал. Журналісти не сумніваються: повернення небагатої версії призведе до значного зниження ціни до позначки близько 37 тисяч доларів.

Перші покупці відродженого Ford Bronco могли купити позашляховик дешевше 30 тисяч доларів: ціни починалися з 28,5 тисячі в американській валюті. Однак за три з половиною роки прайс-листи неодноразово переписували, а для позашляховика 2024 модельного року базова комплектація зовсім не доступна. Стартова ціна злетіла до 41,5 тисячі доларів, і схоже попит знизився, а Ford усвідомив помилку.

Бюджетну версію з 2,3-літровим турбомотором EcoBoost, 7-ступінчастою «механікою», тканинним салоном, чорною пластиковою решіткою без контрастних вставок і штампованими колесами обіцяють повернути найближчими тижнями. Важливо, що покупець зможе доплатити тільки за позашляховий пакет Sasquatch, тобто сконфігурувати максимально простий і бюджетний автомобіль для офф-роуда.

За три з половиною роки пакет Sasquatch теж помітно подорожчав, але приблизно за 9,5 тисячі доларів можна отримати 35-дюймові шини Goodyear, більш енергоємну і витривалу підвіску, переналаштовану трансмісію, міжколісні блокування диференціалів і бедлоки. Ціни на Ford Bronco MY2025 поки не оголошені, але дводверний позашляховик може коштувати близько 37 тисяч доларів.

Источник: Мотор
Фото: The Drive
20.10.2024
#ford