Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas

Канадський виробник броньованих автомобілів Inkas презентував захищену версію пікапа Ram 1500. Тепер крім грізного вигляду він може запропонувати і максимальну безпеку.

Фахівці забезпечили круговий захист Ram 1500 так званою «легкою» бронею. Вона може захистити водія і пасажирів від куль калібру .357 magnum і .44 magnum. Броньовані панелі інтегровані в дверні панелі, дах і підлогу. Також посилено стійки, встановлено куленепробивні вікна. Компанія не залишила без додаткового захисту ще й акумулятор і паливний бак.

Як і багато інших броньованих автомобілів від Inkas, Ram 1500 отримав шини з системою Run-Flat. Вона дає змогу продовжити рух у разі проколу. В оснащення включили сирену, стробоскопи, інтерком і систему оповіщення. Також є система нічного бачення для евакуації. Візуально відрізнити такий пікап від стандартного практично неможливо, тільки скло виглядає товстішим.

В Inkas не стали змінювати або допрацьовувати силову установку пікапа, але зазначили, що її показники можуть бути меншими через збільшення ваги. Тобто в рух броньований Ram 1500 приводить 3,0-літровий мотор Hurricane I6, який працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. Ціну на цю версію моделі, на жаль, не назвали.

Источник: Авто Центр
Фото: Inkas
24.10.2024
#dodge#тюнінг