Представлено унікальний рестомод на базі BMW 850

Американське тюнінг-ательє Reyn Speed Shop презентувало ефектний рестомод на базі купе BMW 850i, випущеного в 90-х роках минулого століття. «Акула» зазнала низки змін і отримала індекс 858 CSL.

Від стандартного варіанту новинка відрізняється кузовними панелями, виготовленими з вуглеволокна. У BMW 858 CSL, який став візуально значно ширшим, нові передній і задній бампери, незграбні розширювачі крил, унікальні фари і вентильований капот. Їздить авто на багатоспицевих колісних дисках, оснащених оригінальними центральними ковпаками BMW. Гальма з вуглецевокерамічними дисками і супортами Brembo. Візуально цей рестомод схожий з концептом BMW Nazca C2.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jon Sibal (@jonsibal)

Зазначається, що технічно рестомод є гібридом класичного BMW 850i і сучаснішого M5 у кузові E60. Він оснащується модернізованим 5,8-літровим двигуном V10 потужністю 620 к.с. і 663 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Від M5 серії E60 моделі дісталася підвіска, амортизатори замінили на стійки нідерландської фірми Moton з особливими характеристиками. Порівняно з оригіналом вага рестомода знизилася на 300 кг. Зазначається, що крім тюнінг-ательє Reyn Speed Shop у розробці моделі брали участь майстерні Precision Sport Industries і CarBahn. На створення унікального рестомода у них пішло чотири роки.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Precision Sport Industries (@precisionsport)

Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
26.08.2024
#bmw#тюнінг