Представлено найпотужнішу Skoda Fabia в історії

Лінійку Skoda Fabia 2025 поповнив спортивний варіант Rally2. Заряджений хетчбек випустять лімітованою серією. Про нього розповіли на офіційному сайті Skoda.

Нова модель є наступницею Skoda Fabia RS. Її створили у співробітництві з німецьким тюнінг-ательє ABT Sportsline, аби відзначити два чемпіонські титули Fabia в іспанській гоночній серії S-CER.

Спеціалісти ABT Sportsline доопрацювали 1,5-літровий турбомотор Skoda Fabia Rally2. Його потужність зросла зі 150 до 190 к.с., а крутний момент збільшився із 250 до 290 Нм. Це найпотужніша серійна Skoda Fabia в історії.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений S?koda Espan?a (@skoda_spain)

Заряджений хетчбек оснащений 7-ступінчастим роботом DSG та спортивною підвіскою із заниженим на 15 мм кузовом. Також встановлені 17-дюймові диски OZ Racing Superturismo із шинами Michelin Pilot Sport 5.

Крім того, нова Skoda Fabia Rally2 пізнається за скромним обвісом і збільшеним заднім спойлером. До того ж, усі авто пофарбують у яскраво-салатовий колір.

У салоні встановлені спортивні кермо і крісла, а в оздобленні використана чорна тканина із контрастними салатовими швами. Також встановили табличку із серійним номером авто.

Усього випустять лише 100 заряджених хетчбекці. Ціна Skoda Fabia Rally2 складе 30 900 євро, а її продажі стартують із березня 2025 року.

Источник: Фокус
Фото: Skoda
22.10.2024
#skoda#автоспорт