Опубліковано шпигунські фото компактного електрокара KIA EV2

KIA активно готується до запуску нового компактного електромобіля EV2, який стане доповненням до лінійки електричних SUV бренду. Нещодавно з'явилися перші шпигунські фотографії цієї моделі, дизайн якої нагадує старші моделі - EV3, EV5 та EV9. Незважаючи на камуфляж, можна помітити сучасні й гострі форми, що вже стали характерними для електромобілів KIA.

KIA EV2 стане першою моделлю бренду, яку будуть виробляти в Словаччині, що підкреслює її важливість для європейського ринку.

Офіційна презентація новинки очікується у 2025 році, а ціна, за попередніми даними, складе менш ніж 30 000 євро, що робить EV2 доступним варіантом для тих, хто шукає компактний і економічний електромобіль.

Ця модель буде побудована на платформі E-GMP, що використовується для всіх нових електромобілів KIA. Очікується, що EV2 буде оснащена одним електродвигуном і бюджетною версією зарядки. Крім того, для шанувальників швидкої їзди планується випуск спортивної версії GT, що додасть динаміки та потужності в модельний ряд.

Источник: SPEEDME
Фото: AutoSpy
23.10.2024
#kia#шпигунські фото