Опубліковано рендер нового Ford EcoSport 2025

Компанія Ford повернулася до ідеї випуску нового компактного кросовера EcoSport, який, за задумом керівництва компанії, кине виклик таким моделям як Dacia Duster і Citroen C3 Aircross. Паркетник, який обіцяє виявитися дешевшим за Puma, отримає ДВЗ і з'явиться орієнтовно 2025 року.

Днями дизайнери французького видання «L'argus» вирішили пофантазувати щодо екстер'єру цієї моделі, підготувавши її перше рендерне зображення.

Малюнок був створений з оглядкою на злите в Мережу раніше патентне зображення неназваного субкомпактного SUV, яке з'явилося в індійській пресі. Тоді йшлося про те, що мова може йти про повністю нову модель, але, ймовірно, машина все ж таки буде являти собою наступника EcoSport.

Автомобілю доведеться приміряти на себе новий фірмовий стиль американської марки, отримавши широку решітку радіатора з хромованими штрихами, в яку акуратно впишуться три смуги світлодіодних денних ходових вогнів. Основний блок фар розташується нижче і набуде вертикальної форми, колісні арки і низ дверей будуть прикриті незабарвленим пластиком, а на даху з'являться невеликі рейлінги.

Під капотом нового покоління Ford EcoSport 2025 з великою часткою ймовірності буде встановлений 3-циліндровий літровий бензиновий мотор EcoBoost з турбонаддувом, який вже пропонується в мікрогібридній версії для інших моделей компанії.

У продаж автомобіль може вийти в 2025 році, ставши на конвеєр заводу в Іспанії.

Источник: Daily-Motor
Фото: Largus
17.08.2024
#ford#тизер