Опубліковано патентні зображення нового Renault Sandero Stepway

До інтернету потрапили патентні зображення Renault Sandero нового покоління. Бюджетний хетчбек представлять цього року. Про це повідомляє сайт Autoweek.

Оновлений Sandero третього покоління випускають під маркою Dacia з 2020 року і є однією з найпопулярніших моделей в Європі. Нещодавно модель прежила ще один рестайлінг.

Очікується, що офіційна презентація Renault Sandero 2023 відбудеться у Бразилії. Судячи з зображень, хетчбек істотно відрізнятиметься за дизайном від версії з логотипом Dacia.

У Renault Sandero повністю нова передня частина зі зміненою решіткою радіатора та «двоповерховими» фарами. Позаду встановлені інші С-подібні ліхтарі у стилі Renault Captur. На зображення потрапив позашляховий варіант Stepway - він дізнається за пластиковим захисним обважуванням.

Новий Renault Sandero оснащуватимуть 1,0-літровими бензиновими двигунами - 65-сильним атмосферним та турбованими на 90 та 110 к.с. В окремих країнах може з'явитися модифікація на 100 к. с. із заводським ГБО. Хетчбек запропонують із 5-ступінчастою механічною КПП та варіатором.

Источник: Фокус
14.03.2023
#renault#тизер