Опубліковано нові шпигунські фото позашляховика Dacia Duster наступного покоління

Про те, що Dacia працює над третім поколінням кросовера Duster, стало відомо ще минулого року. Новинку мають намір представити на початку 2024-го, а поки що компанія проводить випробування тестових мулів.

Прототипи моделі, які потрапили в об'єктиви фотошпигунів, вкриті щільним камуфляжем, але крізь нього вдалося розглянути ключові елементи стилю новинки. Кросовер кардинально відрізняється від актуальної моделі. Він виконаний у новій мові дизайну марки та отримав кузов з різкими рубаними лініями та гранями.

Також у нового Duster тонка світлодіодна оптика, інша решітка радіатора з емблемою Dacia Link і масивніші бампери з широким повітрозабірником. Капот став коротшим і фактурним, а крила - квадратними. По периметру кузова проглядається значний пластиковий обвіс.

На кормі видно Y-подібні ліхтарі, похиле скло та великий спойлер. Великий дорожній просвіт у поєднанні з короткими звісами говорять про хороші позашляхові якості новинки. Відомо, що в основу Duster ляже платформа CMF-B, на якій базуються також Dacia Sandero, Logan і Jogger. Модель буде більша за актуальну і зможе похвалитися покращеною динамікою водіння та якістю їзди.

Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
31.03.2023
#dacia#шпигунські фото