Оновлений кросовер BMW X3 сфотографували під час тестів

Кросовер BMW X3 зразка 2025 року модельного року сфотографували під час дорожніх тестів. Незважаючи на те, що автомобіль був вкритий камуфляжем, дещо про його дизайн можна сказати: він буде виконаний у стилістиці нового BMW X1, представленого минулого року.

Оновлений BMW X3 отримає яскраво виражену решітку радіатора, стрілоподібні фари, новий передній бампер з широким повітрозабірником у нижній частині. Ззаду дещо видозміняться двері багажника, з'являться виразніші ліхтарі, зміниться рамка кріплення номерного знака і з'явиться великий логотип BMW.

У салоні BMW X3 2025 з'явиться цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 12,3 дюйма, медіасистема з екраном діагоналлю 14,9 дюйма. Центральний тунель сильно зміниться, на ньому з'явиться новий контролер iDrive.

Щодо силових установок точних даних немає. Одним із базових моторів може стати 2,0-літровий турбований бензиновий агрегат потужністю 255 к.с. Також логічно чекати гібрид з можливістю підзарядки, а в Європі BMW X3 2025 напевно запропонують і з дизельними моторами.

Источник: iXBT.com
Фото: Carscoops
27.01.2024
#bmw#шпигунські фото