Новий лендкрузер в Тойота Сity plaza

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Інноваційні автомобілі Тойота надійно супроводжують своїх власників як у повсякденному житті, так і під час далеких подорожей мрії.  Ленд крузер тойота лише підтверджує цей факт.  Тойота Сity plaza пропонує даний автомобіль в потрібній вам комплектації.

Лендкрузер та його характеристики

  1. Рама, на якій базується автомобіль, була перероблена, щоб поєднати зменшення ваги з більшою жорсткістю. Новий Land Cruiser 300 Series на 200 кг легший за свого попередника. Нова підвіска була доопрацьована під час тестування за участю майстрів-водіїв Toyota та досвідчених гонщиків ралі «Дакар». Метою було створення позашляховика, чиї величезні позашляхові можливості йдуть рука об руку з легкою керованістю і точним контролем над автомобілем - як на бездоріжжі, так і на асфальті.
  2. Інженери та водії-випробувачі зосередилися на точному налаштуванні підвіски, щоб забезпечити найкраще зчеплення шин з дорогою. Зчеплення з дорогою ще більше посилюється завдяки першій у світі електронній кінетико-динамічній системі підвіски (E-KDSS).
  3. Новий Land Cruiser - це перший автомобіль, оснащений передовою системою Multi-Terrain Monitor, яка відображає в реальному часі зображення як безпосереднього оточення автомобіля, так і кожного колеса, а також дорожнього покриття під автомобілем. Система Multi-Terrain Select автоматично оцінює тип дорожнього покриття і відповідно до нього налаштовує режим руху.
  4. Покращена динаміка та впевнена керованість - результат роботи нових твін-турбо двигунів V6 - 3,5-літрового бензинового та 3,3-літрового дизельного. Обидва агрегати вирізняються найкращими у своєму класі характеристиками та культурою експлуатації на рівні класичного V8. У парі з ними працює нова 10-ступінчаста автоматична коробка передач.

Система раннього реагування на ризики зіткнення (PCS) з функціями виявлення пішоходів (вдень і вночі) та велосипедистів (вдень) отримала нову функцію для запобігання зіткненням на перехрестях. Вона виявляє різні ризики зіткнення, як з боку інших транспортних засобів, що виїжджають на перехрестя, так і з боку пішоходів, які перетинають проїжджу частину, на яку в'їжджає автомобіль під час повороту. Новий Land Cruiser також отримав нову систему допомоги при паркуванні Parking Support Brake, яка виявляє перешкоди попереду і позаду автомобіля при повільному русі навколо парковки. Вона також запобігає зіткненням з іншими транспортними засобами та пішоходами при русі заднім ходом з місця для паркування.

Спадщина Land Cruiser

Land Cruiser має 70-річну історію - за цей час він здобув репутацію неперевершеного позашляховика з винятковою міцністю та надійністю. Його витоки можна простежити до 1951 року, коли Toyota розробила модель BJ. Цей автомобіль довів свої позашляхові можливості, коли став першим автомобілем, який досяг шостої станції на схилах гори Фудзі. Це унікальне випробування проходило на очах у представників японських силових структур, і в результаті його було обрано патрульним автомобілем японської поліції.

Це був лише початок репутації Land Cruiser як автомобіля, який доставить свого водія до місця призначення в будь-який час і в будь-якому місці. На будь-якій широті водії знають, що можуть розраховувати на його довговічність, надійність та позашляхові якості. Land Cruiser був однією з моделей, які найбільше утвердили репутацію надійності Toyota, і сьогодні його традиція підвищеної прохідності лежить в основі зростання Toyota як постачальника мобільності в більш широкому сенсі. Бездоганна репутація Land Cruiser, яка знову і знову підтверджується в найнедоступніших куточках світу, перетворилася на успіх на ринку. До кінця 2020 року Toyota продала близько 10,4 мільйона автомобілів по всьому світу.Land Cruiser є незамінним інструментом для людей, що живуть у віддалених регіонах, та для організацій, що надають гуманітарну допомогу.

Хочете купити Тойоту Ленд Крузер? Зробити це ви можете в офіційного представника «Тойота Сіті Плаза».

Источник: Тойота Сіті Плаза
15.08.2024