Новий електрокросовер Audi Q6 e-tron Sportback показали на тизері

Опубліковано новий офіційний тизер Audi Q6 e-tron Sportback. Електричний купе-кросовер дебютує за тиждень на автошоу в Парижі і надійде в продаж із 2025 року. Про це повідомляє сайт Carscoops.

На тизері показали основну відмінність Sportback від стандартного Audi Q6 e-tron - його нахилені на великий кут задні стійки даху та загострену «корму».

А от в анфас купе-кросовер буде майже ідентичним стандартній моделі. Салон Audi Q6 e-tron також не повинен зазнати змін - це значить, що на передній панелі можуть встановити одразу три дисплеї.

Новий Audi Q6 e-tron Sportback збудований на платформі РРЕ, яку використовує електричний Porsche Macan другого покоління. Очікується, що він дебютує в повнопривідних версіях: стандартному 462-сильному варіанті та модифікації SQ6 на 517 к.с. Батарея ємністю 100 кВт.год забезпечить запас ходу в 600 км.

Пізніше очікується топовий Audi RS Q6 e-tron Sportback потужністю приблизно 600 сил. Крім того, недавно під час тестів бачили позашляхову версію купе-кросовера зі збільшеним кліренсом та великими шинами.

Источник: Фокус
Фото: Carscoops
08.10.2024
#audi#тизер#електромобілі