Новий PEUGEOT 408 став фіналістом Car Of The Year 2023!

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Новий PEUGEOT 408 став фіналістом європейського Car of the Year (COTY)! Професійне журі у складі 61 члена, представники 23 країн обирали найкращі автомобілі серед 27 кандидатів. Так, новинка PEUGEOT увійшла в престижний шорт-лист фіналістів із 7 найкращих автомобілів. Це вже вшосте за останні 10 років, коли автомобілі PEUGEOT виходять у фінал престижної премії.

Яскрава новинка з її емоційним дизайном, гострими гранями, сміливими лініями корпусу задає нові стандарти класу, виступаючи еталоном і зразком того, як повинен виглядати сучасний динамічний фастбек. Новий PEUGEOT 408 є справжнім прикладом еволюції дизайну і технологій. Наприклад, радар для систем допомоги при водінні ховається за новим логотипом: це стало можливим завдяки використанню нових матеріалів, які сумісні з радіолокаційними хвилями. Таким чином, логотип вдалося розмістити точно по центру решітки радіатора, а номерний знак перемістився трохи нижче. А його лінійка силових агрегатів зі старту пропонує два Plug-In Hybrid, що дає покупцям можливість вибирати між електрифікованими двигунами та двигунами внутрішнього згоряння.

Фінальний раунд голосування відбудеться на початку січня. У цьому раунді буде визначено переможця конкурсу «Автомобіль року 2023», який буде оголошено на церемонії на 100-му Брюссельському автосалоні 13 січня 2023 року.

Разом із новим 308, PEUGEOT вшосте з 2013 року приєднався до списку фіналістів конкурсу європейського Car of the Year. Peugeot 308 та 308 SW був фіналістом конкурсу в 2021 році, міський хетчбек 208 був обраний наприкінці 2019 року і став переможцем у 2020 році, а інноваційний 508 (фастбек та SW) фіналіст 2018 року. Технологічний кросовер 3008 увійшов у до списку фаворитів наприкінці 2016 року та переміг у 2017 році, а також і попереднє покоління 308 (хетчбек та SW) наприкінці 2013 року стало фіналістом, щоб уже у 2014 році принести перемогу для Бренду PEUGEOT.

Премія COTY – найбажаніша в автомобільній промисловості. Журі цієї премії складається з 61 члена, які представляють 23 країни. На першому етапі голосування кожен член журі складає свій шорт-лист з 7 фіналістів, вибираючи з довгого списку з 27 учасників. Список претендентів та фіналістів можна знайти на сайті «Автомобіль року» https://www.caroftheyear.org/.

Що цікаво, то кожен із фіналістів має електрифіковану версію або повністю електричний. Так і Новий PEUGEOT 408 пропонує одразу два варіанти Plug-in гібрида:

Під час проектування та розробки нового 408, команда PEUGEOT поставила собі за ціль збільшення ефективності новинки, за рахунок зменшення споживання палива та обмеження викидів CO?. Особливу увагу було приділено аеродинаміці нового PEUGEOT 408, щоб покращити енергетичний баланс. Бампер, кришка багажника, дифузор, стійки кузова, дзеркала, екрани під кузовом і тд - всі частини кузова були оптимізовані. Це вдалося завдяки тісній співпраці між дизайнерами PEUGEOT та інженерами з аеродинаміки – співпраця, яка натхненна роботою команди дизайнерів і інженерів PEUGEOT під час створення гіперкара 9X8.

Новий PEUGEOT 408, розроблений як фастбек найвищого класу С-сегменту, тому пропонує футористичний дизайн, тільки передові технології, потужні та економічні силові установки, широкий вибір обладнання – все розробленого для насолоди від далеких подорожей та буденних поїздок по місту. На борту нового PEUGEOT 408 широкий спектр систем допомоги водієві останнього покоління, які отримують інформацію, зібрану 6 камерами та 9 радарами, які роблять керування, маневрування та подорожі більш безпечими та плавними. Одним з кращих прикладів подібного є пакет Drive Assist 2.0, який робить ще один крок до автономного водіння. Даний пакет включає в себе адаптивний круїз-контроль, систему утримання в смузі руху, ін. Новий PEUGEOT 408 стає символом змін в питаннях ергономіки, якості, дизайну, технологій. У тому числі - завдяки новій інформаційно-розважальній мультимедійній системі PEUGEOT i-Connect®, яка вже стана частиною ДНК-Бренду.

Переможця буде оголошено 13 січня на церемонії на 100-му Брюссельському автосалоні , а поки ви можете познайомитися з модельним рядом PEUGEOT в Україні та обрати свого фаворита на офіційному сайті Бренду, або ж відвідати онлайн-склад Бренду та обрати улюбленьця із наявного складу в Україні.

Источник: PEUGEOT
28.11.2022
#peugeot#рейтинги#авторинок