Nissan представив позашляховий концепт Frontier Trailgater

Nissan представив незвичайний концепт-кар Frontier Trailgater для відпочинку на природі. Це позашляховий пікап, що трансформується в пересувний кемпінг. Проєкт, розроблений спільно з Music City Trucks і Nismo Off-Road, являє собою унікальне поєднання потужного позашляховика і комфортабельного простору для відпочинку, оснащеного інноваційними технологіями і численними аксесуарами для комфортного проведення часу далеко від цивілізації.

Концепт-кар Nissan Frontier Trailgater створено на базі оновленого Frontier у версії Pro-4X. Пікап отримав великий пакет доопрацювань, що включає в себе збільшений дорожній просвіт, модернізовану підвіску з кованими верхніми важелями, нові амортизатори і пружини. Додатково встановлено вихлопну систему з виведенням за кабіну, критий багажник, додаткові фари, а також 17-дюймові колеса з можливістю встановлення бедлоків.

Ключовою особливістю Project Trailgater є його функціональність як мобільного кемпінгу. Вантажний відсік оснащений унікальною системою для подорожей, що охоплює два 43-дюймових телевізори, аудіосистему, ящики Decked з вбудованим пропановим грилем і холодильником Dometic.

У салоні змінено конструкцію заднього сидіння, яке тепер являє собою спеціальну решітку, що дає змогу створити рівну поверхню підлоги. Під нею розміщені літій-іонна акумуляторна батарея, міні-холодильник і комплект обладнання Starlink для доступу до інтернету навіть у найвіддаленіших місцях. У комплектацію також входить сонячна панель потужністю 180 ват і обладнана кухня з раковиною.

Базова модель Nissan Frontier комплектується «атмосферником» V6 3.8 потужністю 314 кінських сил і 380 Нм крутильного моменту, що працює в парі з дев'ятидіапазонним автоматом. Привід повний.

Источник: Мотор
Фото: Nissan
17.10.2024
#nissan