Nissan підготував X-Trail для серйозного бездоріжжя

Для американців зробили особливий Nissan X-Trail для виїздів на природу. На ринок США виходить Nissan Rogue (він же X-Trail) 2025 модельного року, який серед іншого обзавівся спеціальним виконанням Rock Creek, що перекладається як «гірський струмок».

Rogue Rock Creek адресований любителям активного відпочинку на природі, тож кросовер додатково оснастили багажником на даху і оффроудними шинами Falken Wild Peak розмірності 235/65 R17. Зовні ж новинку від інших версій відрізняють червоні акценти на кузові і затемнена радіаторна решітка.

Корпуси зовнішніх дзеркал Rogue Rock Creek виконані в чорному глянці, диски у такого кросовера литі і затемнені, але на них, а також на передньому і задньому бамперах є яскраві червоні вставки. У червоному кольорі виконаний і логотип Nissan спереду і ззаду автомобіля. Єдина відмінність у салоні - чорне шкіряне оздоблення з водовідштовхувальним просоченням і червоною строчкою.

Список оснащення було розширено за рахунок функції «прозорого капота», яка вперше стала доступна для автомобілів Nissan на американському ринку.

Крім того, з переходом Rogue у 2025 модельний рік усі кросовери незалежно від комплектації обзавелися новою версією напівавтопілота ProPilot Assist 2.1, який навчився синхронізуватися з даними карт Google. Ну, а інформація інтегрованих сервісів Google тепер відображається не тільки на центральному екрані, а й на цифровій панелі приладів.

Під капотом у Rogue 2025 модельного року - 1,5-літрова «турботрійка» потужністю 204 кінські сили, що працює у зв'язці з варіатором. Ціни стартують від 29,2 тисячі доларів, а спецверсія Rock Creek обійдеться в 35,4 тисячі.

Источник: Мотор
Фото: Nissan
20.08.2024
#nissan