Незвичайний дизайн і багате обладнання: перші фото розкішного седана за ціною Toyota Camry

Hongqi H5 - найдоступніша модель від найстарішого китайського автовиробника. Дизайн седана розробив колишній стиліст Rolls-Royce.

У Китаї відбулася офіційна презентація FAW Hongqi H5 другого покоління. Представницький седан надійде у продаж уже з червня за ціною від 26 тисяч доларів, тобто на рівні Toyota Camry. Про це повідомляє сайт Autohome.

FAW Hongqi - найстаріший автовиробник Китаю: він існує з 1958 року та постачає автомобілі для владної верхівки країни. У її лінійці є й моделі за $600 тисяч.

Hongqi H5 - найдоступніша модель китайського бренду. Якщо перше покоління седана було побудовано на платформі Mazda 6, то його наступника створили самотужки на новій передньопривідній архітектурі. Автомобіль більший за попередника.

Розміри Hongqi H5:

Дизайн Hongqi H5 також перетворився - над ним попрацював ексстиліст Rolls-Royce Жіль Тейлор. Саме в дусі Rolls-Royce виконані величезна решітка радіатора седана.

В обробці салону використані шкіра та дерево. Панель приладів цифрова, а більшість центральної консолі займає сенсорний дисплей мультимедіа.

Комплектація Hongqi H5 дуже багата - панорамний дах, електропривід і масаж сидінь, камери кругового огляду, паркувальний автопілот, адаптивний круїз-контроль. Також передбачено 9 подушок безпеки та система автоматичного гальмування.

Седан запропонували у двох версіях. Базовий варіант отримав 1,5-літрову 169-сильну турбочетвірку та 7-ступінчасту роботизовану КПП. Флагманська версія оснащена 2,0-літровим турбомотором на 224 к. с. і 8-ступінчастим автоматом.

Источник: Фокус
01.06.2022
#faw#hongqi#новинки