На тести виїхав новий Audi Q3 2026 року

Audi Q3 2026 року з'явився на дорогах майже без камуфляжу, що дозволяє детально розглянути його дизайн. Найбільш помітними змінами є оновлена передня частина з округлою сітчастою решіткою та розділеними освітлювальними приладами. Центральний повітрозабірник став більшим, що додає кросоверу агресивного вигляду.

Кузов нової моделі зберіг еволюційний стиль, поєднуючи м'які вигини з різкими лініями. Кросовер, здається, трохи збільшився в розмірах, оскільки заднє скло стало більшим. Також варто відзначити витончений дах, спортивну D-подібну стійку та виразні колісні арки.

Задня частина автомобіля отримала яскраво виражений бампер і стилізовані задні ліхтарі. Хоча фотографам не вдалося зазирнути всередину, очікується, що інтер'єр Q3 буде схожий на моделі A5 і Q6 e-tron, зокрема з цифровою панеллю приладів на 11,9 дюйма та інформаційно-розважальною системою на 14,5 дюйма.

Деталі про двигуни поки залишаються непідтвердженими, але є припущення, що Q3 може отримати силові агрегати від Volkswagen Tiguan. Це можуть бути бензинові, дизельні та гібридні варіанти потужністю від 129 до 262 к.с.

Источник: MMR
Фото: Carscoops
22.08.2024
#audi#шпигунські фото