На продаж виставили Dodge Challenger без кузовних панелей

Унікальний кастомний маслкар Dodge Challenger, який існує в єдиному екземплярі, виставили на продаж. Його особливість полягає в конструкції кузова.

Машина має такий вигляд, ніби її було створено для фільму про апокаліпсис. У неї немає жодної кузовної панелі, але присутній оригінальний хромований трубчастий каркас. Фактично, єдиними зовнішніми елементами, які залишилися у цього екзокара від оригінальної моделі, є фари, капот, задні ліхтарі і колеса.

Попри таку масштабну модернізацію автомобіль зареєстрований і має право на експлуатацію на дорогах загального користування. Під його капотом встановлено 3,6-літровий двигун V6 потужністю 305 к.с. і 364 Нм крутного моменту. У випадку цього конкретного автомобіля потужність передається на задні колеса через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Зазначається, що цю установку запозичили у Challenger 2018 року.

Ще однією цікавою особливістю кастомного маслкара є кілька гігантських сабвуферів. Вони встановлені на задній палубі разом з антеною у вигляді акулячого плавника. Виручити за цей Challenger власник планує отримати 14 900 доларів, що зовсім небагато, враховуючи унікальність маслкара.

Источник: Авто Центр
Фото: Glenn Deakins
20.09.2024
#dodge#аукціон