На Київщині відремонтували ще два мости, пошкоджені внаслідок війни

У Київській області капітально відремонтували та ввели в експлуатацію ще два мости: на автомобільній дорозі «Перемога - Баришівка» та на автомобільній дорозі «Корніївка - Недра - Згурівка - Березань».

За словами очільника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, наразі закінчується ремонт моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення «Ворзель - Забуччя» через «Михайлівку-Рубежівку», що був пошкоджений внаслідок військової агресії російської федерації.

«Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджений 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року», - підсумував Кравченко.

За словами очільник КОВА, вся відбудова має бути прозорою. Разом з Центром дослідження фіскальної політики запустили дашборд відновлення.

Це інтерактивна мапа, яка дозволяє відстежувати видатки на відновлення Київщини. Йдеться про фінансування відбудови пошкоджених об'єктів на всіх адміністративних рівнях.

Источник: Вечірній Київ
09.01.2024
#дороги