На європейський ринок виходить новий Subaru Forester

Новий Subaru Forester шостого покоління добрався до Європи. Продажі кросовера почнуться до кінця осені. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті японського автовиробника.

Кросовер Subaru Forester 2024 дещо підріс у розмірах, а його дизайн став виразнішим, хоча і залишається знайомим. Європейська версія моделі дещо відрізняється дизайном фар.

Головна новинка в салоні - великий 11,6-дюймовий тачскрін портретного формату. Кросовер став дещо просторішим, а об'єм його багажника становить 508-1731 л.

Базова комплектація Subaru Forester 2024 розширена - є 18-дюймові диски, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, датчики дощу і світла, камери кругового огляду, 9 подушок безпеки, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху.

Якщо в Північній Америці новий Subaru Forester пропонують із 2,5-літровою бензиновою четвіркою, то для європейського ринку підготували гібрид. Він оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном на 136 к.с. та 16,7-сильним електромотором. Кросовер зберіг варіатор та фірмовий симетричний повний привід.

Источник: Фокус
Фото: Subaru
02.10.2024
#subaru