Мотоциклетна компанія Zapp EV планує вийти на глобальний рівень

Британська компанія Zapp EV розширюватися по всьому світу, почавши з Індії. Компанія, представила свої плани щодо Індії, враховуючи, що найбільш густонаселена країна світу має потенціал продажу мототехніки мільйонами щорічно.

Zapp Electric Vehicles хоче перетворити свій лондонський бренд електричної мототехніки на глобальну компанію з виробництва електромобілів. І Індія стане однією з його платформ для запуску.

За даними TechCrunch, Zapp EV випустить свій перший продукт - міський електричний скутер під назвою i300 - у Великій Британії вже наступного місяця, а потім у Таїланді. Зараз компанія додає у свої плани Індію, - величезний ринок, який стане справжньою перевіркою її міжнародної глобальної стратегії розширення. Про це у в інтерв'ю, сказав засновник і генеральний директор Zapp Свін Чацуван.

Zapp призначив індійського виробника «двоколісних електромобілів» Bounce Electric 1 своїм контрактним виробником для виробництва та продажу i300 на місцевому рівні в країні. Продажі почнуться в 2025 році. Британська компанія прагне мати мінімальну потужність у 5000 одиниць на рік в Індії в рамках своєї глобальної мети в 25 000 одиниць до 2026 року.

З 17 мільйонів мотоциклів, проданих в Індії минулого року, 2,8 мільйона були високошвидкісними транспортними засобами, і 36% цих високошвидкісних транспортних засобів були важкими крейсерськими мотоциклами від бренду Royal Enfield, що базується в Ченнаї. Zapp хоче повторити успіх Royal Enfield своєю прохідною моделлю, яка була вперше представлена в 2018 році.

Источник: УНН
Фото: Zapp EV
29.07.2024
#мото