Mitsubishi анонсувала оновлений Outlander PHEV для Європи

Кросовер Mitsubishi Outlander четвертого покоління на європейському ринку отримав плагін-гібридну версію PHEV. Презентація моделі пройшла в Мадриді, а її подробиці розкрили на офіційному сайті японського автовиробника.

Новий Mitsubishi Outlander PHEV став значно потужнішим. Його 2,4-літровий бензиновий мотор на 136 сил працює разом із двома електромоторами - 116-сильним переднім та 136-сильним заднім.

Сумарна віддача становить 302 к.с., що дає змогу стартувати до 100 км/год за 7,9 с. Водночас завдяки батареї на 22,7 кВт.год кросовер Mitsubishi здатен проїхати до 86 км в електричному режимі. Витрата пального у комбінованому циклі становить 0,8 л/100 км, а загальний запас ходу на бензині та електротязі - 844 км.

Гібрид зовні майже не відрізняється від бензинового Mitsubishi Outlander 2024 - його видають лише особливі колісні диски діаметром 18-20 дюймів та надписи PHEV на кузові.

Салон Mitsubishi Outlander PHEV також не зазнав змін, хіба замість тахометра на цифровій панелі приладів з'явився індикатор роботи силової установки і встановлена нова акустика Yamaha. Примітно, що тепер гібрид Mitsubishi Outlander може бути і семимісним.

Источник: Фокус
Фото: Mitsubishi
02.10.2024
#mitsubishi#гібриди