Mercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х років

Підрозділ компанії Mercedes-Benz Manufaktur спеціалізується на створенні унікальних екземплярів продукції бренду з трипроменевою зіркою. Черговим творінням майстрів став ексклюзивний варіант розкішного седана Mercedes-Maybach S680 у стилі гоночної яхти 1939 року.

Яхта Sphinx завдовжки 21,48 м (70,47 фута) була побудована в 1939 році на верфі Abeking&Rasmussen. З 2005 року вона належить Оліверу Беркінгу, засновнику яхтової верфі Robbe&Berking Classics у Фленсбурзі, яка співпрацює з Maybach.

Флагманський Mercedes-Maybach S680 отримав двоколірний кузов - верхня частина пофарбована в синій відтінок Nautical Blue Metallic, а нижня - в бордовий Patagonia Red. Один від одного вони відокремлені тонкою білою смужкою Opalite White Metallic.

Не менш екстравагантний вигляд має салон. Сидіння, стеля, дверні панелі і навіть відсік для зберігання речей обтягнуті шкірою наппа Maybach Manufaktur Exclusive - кришталево-білого кольору з ромбоподібною стежкою і сріблястою вишивкою.

В інтер'єрі домінують вставки з горіхового дерева, ретельно виконані в стилі палуби корабля, доповнені алюмінієвими планками, що надають додатковий ефект автентичності.

Під капотом знаходиться 6-літровий двигун V12 з подвійним турбонаддувом, потужністю 450 кВт/612 к.с. і крутним моментом 900 Нм. Ціну «яхти на колесах» від Mercedes-Benz Manufaktur та ім'я власника в компанії вирішили зберегти в секреті.

Источник: Авто Центр
Фото: Mercedes-Benz
05.07.2024
#mercedes#тюнінг