Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50

Японська компанія Mazda оновила модель ВТ-50. Новинка буде офіційно представлена 18 жовтня в Австралії. Середньорозмірний пікап отримає низку оновлень у зовнішності та технічній «начинці», щоб на рівних змагатися з такими серйозними конкурентами, як Ford Ranger, Toyota Hilux і Mitsubishi Triton.

Актуальне покоління BT-50 дебютувало на ринку 2020 року і тепер отримає свіжу зовнішність, а також оновлення в інтер'єрі. Зовні новинку можна відрізнити за іншою LED-світлотехнікою, оновленою решіткою радіатора, бамперами і найбільшою фірмовою емблемою, яку коли-небудь встановлювали на автомобілях бренду.

У салоні BT-50 з'явиться нова панель приладів з 7-дюймовим екраном і поліпшеним функціоналом, 9-дюймовий сенсорний дисплей інфо-розважальної системи, додаткові порти USB-C, система безключового доступу і запуску двигуна, а також розширений список електронних помічників водія.

Під капотом новинки розташовуватимуться турбодизелі об'ємом 1,9 л (110 кВт/150 к.с.) і 3 л (140 кВт/190 к.с.). Вони працюватимуть у парі з 6-ступінчастою «механікою» або «автоматом». На вибір покупці зможуть замовити задній або повний привід. Новий режим роботи трансмісії Rough Terrain Mode дасть змогу впевнено почуватися на важкому бездоріжжі.

На австралійському континенті пікап BT-50 є другим за продажами автомобілем марки Mazda, поступаючись лише кросоверу CX-5. Виробництво моделі організовано на підприємстві компанії в Таїланді, по сусідству зі спорідненим Isuzu D-Max.

Источник: Авто Центр
Фото: Mazda
12.10.2024
#mazda#тизер